Andreas Larsson

Hej!

Andreas Larsson heter jag. Som min profil på Twitter avslöjar fascineras jag av människor som har vilja och som vågar.

Efter 16 år i byråbranschen med webb och kommunikation samt ett stor inslag av kursledare, utbildare och föreläsare kan man nog inget annat säga än att jag brinner för digitala medier – digital kommunikation och digital närvaro. Men mest av allt brinner jag för att provtrycka affärsidéer!

Jag tror på transparens och öppenhet – både gentemot kunder, medarbetare, partners etc. Tillgänglighet och användbarhet likväl som agila, smidiga och lättrörliga arbetssätt.

På tal om öppenhet är open innovation, open business, open data, open content, open source, open standards och övriga öppna förhållningssätt givna för mig.

Övriga saker som inspirerar mig är makerkulturen med DIY (Do It Yourself), digitalitet samt klassiska scootrar från 60-talet i allmänhet och italienska scootermärket Lambretta i synnerhet.

Om du vill prata, bolla, filosofera och reflektera kring affärsutveckling, relationer och kommunikation finner du mig varannan onsdag, jämna veckor, på Kåges Hörna inne i Stora Saluhallen på Kungstorget i Göteborg.

Välkommen – slå dig ner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *